15-Apr-2020 17:04

Yess Pharma ka hyrë në marrëveshje partneriteti me Formon për realizimin e projektit të ventilatorit mekanik VentCore.

Yess Pharma do të ofrojë ekspertizën e saj, pajisjet dhe përvojën e ekipit të bioinxhinierëve në aplikimin e pajisjeve respiratore për një përfundim të suksesshëm të lansimit të VentCore.
Ta luftojmë pandeminë së bashku!
Important annou...

15-Apr-2020 17:04

Ultrazëri i xhepit që po bën mrekullira.

Ultrazëri i xhepit që po bën mrekullira!

Vscan Extend është pajisja më e përdorur për diagnostifikim për momentin në botë!
Ultrazëri i xhepit, në madhësinë e një telefoni të dorës, po i ndihmon mjekët anekënd botës për të di...

15-Apr-2020 17:04

GE Healthcare dhe Ford bëhen bashk për të prodhuar ventilator.

Lajm i madh për njerëzimin në këtë kohë krize!
GE Healthcare dhe Ford Motor Company janë bërë bashkë për të rritur kapacitetin e prodhimit të ventilatorëve në këtë situatë të rëndë nga pandemia COVID-19!
Tanimë, prodhimi i ventilator...

04-Apr-2019 13:04

Advanced Airway Management Workshop

Workshop dhe demonstrim individual për ju!

Yess Pharma, çdo të shtunë, fton të gjithë të interesuarit për të parë nga afër sistemin ultrasonografik Versana Essential dhe për të provuar gjithë mundësitë e tij.

Është demons...

04-Apr-2019 13:04

DXA Prodigy Lunar

Për çka përdoret DXA? Kjo pajisje përdoret për të matur densitetin mineral të eshtrave. DXA tanimë është ekzaminim rutinor për gratë mbi moshën 50-vjeçare, veçanërisht pas fillimit të menopauzës, sikurse edhe për meshkujt që shfaqin simptoma të prob...

04-Apr-2019 13:04

TrueClear Hysteroscope

Dizajnuar për t’u ofruar performancën më të mirë për pacientet e juaja

Testimonial nga Dr. E. Miller, president i Institutit të Kirurgjisë së Avancuar Gjinekologjike në SHBA

Për dallim nga opsionet e trajtimit të abnormalite...

25-Mar-2019 12:03

Super-VIVID S6, i pari i instaluar në Podujevë

Super-VIVID S6, i pari i instaluar në Podujevë

Ultrazëri i dedikuar kardiovaskular i instaluar tek klinika e Dr. Florije Maliqi do t'iu ofrojë pacientëve ekzaminime të avancuara ekokardiografike ...

25-Mar-2019 12:03

Lansohet seria e re Logiq P9 3.0

LOGIQ P9 3.0 është këtu! ...

25-Mar-2019 12:03

Trajnimi në Klinikën e Pediatrisë në QKUK dhe në Spitalin e Prizrenit

Trajnimi në Klinikën e Pediatrisë në QKUK për ventilatorin Carescape R860 dhe vizita në Spitalin e Prizrenit për makinën e anestezionit Carestation 620 dhe monitorin Carescape 450.

Modelet e fundit të respirimit, monitorimit dhe anestezionit për...

30-Jan-2019 15:01

Përfundon me sukses kursi i dytë për aplikimin e ultrazërit në MSK

Kursi 3-ditor i nivelit të parë të aplikimit të ultrazërit në sistemin oestomuskular organizuar nga SonoSkills HR dhe Yess Pharma përfundoi të dielën me sukses të plotë!

Me ligjërues interaktiv dhe profesional, të gjithë pjesëmarrësit u pa...

17-Dec-2018 11:12

Trajnimi i dytë për aplikimin e ultrazërit në MSK nga SonoSkills: Fundamentals of MSK Ultrasound

Pas suksesit të kursit të parë të aplikimit të ultrazërit në sistemin oestomuskular, SonoSkills dhe Yess Pharma sjellin sërisht në Prishtinë ekspertët e ultrazërit MSK për kursin e radhës në janar dhe shkurt.

Kursi do të mbahet në datat:<...

27-Nov-2018 10:11

VISUS 2018!

Përfundon me sukses VISUS Course Prishtina 2018, kursi i parë VISUS i organizuar në Prishtinë nga Yess Pharma me mbështetjen e Spitalit Sirona.

Me ligjëruesit e njohur evropianë e botëror Prof. Dr. Eberhard Merz dhe Dr. Sonila Pashaj, pjesëmarr...

24-Oct-2018 15:10

VISUS Course Prishtina 2018

Gjithçka gati për kursin më unik për aplikimin klinik të 3D/4D'së në Obstetrikë dhe Gjinekologji.

Regjistrimi i hapur deri më 1 nëntor. First come, first served....

25-Sep-2018 15:09

Kujdesi për sistemin oestomuskular në 'Poliklinikën Morina' tanimë ka një 'armë' të re.

Prof. Dr. Faton Morina dhe Dr Gentian Morina do t'iu ofrojnë shërbimet diagnostike të cilësisë më të lartë përmes ultrazërit të ri, Logiq V2.

Programe të veçanta për ekzaminime të kërdhokullave, krahut dhe gjithë sistemit oestomuskular m...

25-Sep-2018 14:09

Përfundon me sukses kursi për aplikimin e ultrazërit në MSK

Kursi 6-ditor i nivelit të parë të aplikimit të ultrazërit në sistemin oestomuskular organizuar nga SonoSkills HR dhe Yess Pharma përfundoi të dielën me sukses të plotë!

Me ligjërues interaktiv dhe profesional, të gjithë pjesëmarrësit u pa...

05-Sep-2018 11:09

Fotot nga dita e tretë e trajnimit: Aplikimi i ultrazërit në sistemin oestomuskular

Dita e tretë dhe përmbyllëse e pjesës së parë të trajnimit për aplikimin e ultrazërit në sistemin oestomuskular nga SonoSkills dhe Yess Pharma. Shihemi pas tre javësh me pjesën e dytë!...

05-Sep-2018 11:09

Fotot nga dita e dytë e trajnimit: Aplikimi i ultrazërit në sistemin oestomuskular

Pamje nga dita e dytë trajnimit nga SonoSkills dhe Yess Pharma: Aplikimi i ultrazërit në sistemin oestomuskular....

05-Sep-2018 10:09

Fotot nga dita e parë e trajnimit: Aplikimi i ultrazërit në sistemin oestomuskular

Dita e parë e trajnimit nga SonoSkills dhe Yess Pharma: Aplikimi i ultrazërit në sistemin oestomuskular.

Kurs interaktiv me demonstrime dhe 'hands on' në pajsije....

07-Aug-2018 12:08

Nje tjeter ultraze ne CardioPlus

Cardioplus po zgjerohet dhe nga Yess Pharma po vazhdon të furnizohet.

Logiq V2, pajisje e imazhërisë së përgjithshme me tre sonda: Kardiake, abdominale dhe lineare i është shtuar flotës diagnostike të këtij institucioni shëndetësor. ...

23-Jul-2018 12:07

Voluson E10 te 'Jeta e Re'

Dr Fatmire Rizvanolli Imeri dhe Dr Burim Imeri do t'iu shërbejnë pacienteve me teknologjinë e fundit nga Voluson dhe GE Healthcare në klinikën e tyre 'Jeta e Re' ...

21-Jul-2018 18:07

Konkurs nga Yess Pharma

Konkurs nga Yess Pharma për pozitat e hapura si më poshtë:

- Farmacist/e - Dy pozita të lira
- Inxhinier/e për servisim, shitje dhe mirëmbajtje - Dy pozita të lira

Detyrat dhe përgjegjësitë:

- Farmacist/e

02-Jul-2018 13:07

ISHP Medicus dhe Dr Valdet Avdiu me Logiq F6 të ri

ISHP Medicus dhe Dr Valdet Avdiu me Logiq F6 të ri do t'iu ofrojnë shërbimet diagnostike pacientëve nga Vitia.

Teknologjia më e arrirë për imazhe të jashtëzakonshme....

02-Jul-2018 13:07

Instalimi i Logiq V5 Expert

Instalimi i Logiq V5 Expert te Dr Mufail Hasani ne Ferizaj.

Ultraze kompakt me te gjitha mundesite per operim te lehte dhe vetebesim ne punen tuaj me imazhe te jashtezakonshme....

02-Jul-2018 13:07

Programi për trajnimin oestomuskulor nga SonoSkills: Fundamentals of MSK Ultrasound

Regjistrimet po vazhdojnë për trajnimin oestomuskulor nga SonoSkills: Fundamentals of MSK Ultrasound.

Kursi i parë për MSK me ligjërues ndërkombtarë i ndarë në dy pjesë për pjesën fundamentale, në total gjashtë ditë.

Kontakt ...

06-Jun-2018 15:06

Kurs për përdorimin e ultrazërit për MSK në Prishtinë

Për herë të parë në Kosovë, SonoSkills do të organizojë kursin e saj tashmë të brenduar në Evropë për aplikimin muskuloskeletor të ultrazërit.

Me ligjërues ndërkombëtar të SonoSkills, kursi i parë (bazik) do të ndahet në dy njësi m...

29-Mar-2018 15:03

Yess Pharma morri pjesë në Kongresin e dytë të Neuroshkencës Shqiptare

Yess Pharma ishte pjesë e kongresit të dytë të Neuroshkencës Shqiptare që u mbajtë në Prishtinë, më datën 16 dhe 17 Mars të këtij viti.

Në këtë kongres, Yess Pharma prezantoi disa nga sistemet diagnositike të prodhuesit GE Healthcare dhe ...

08-Mar-2018 12:03

QKMF-ja e Prishtinës merr donacion ultrazërin Logiq V2 për kontrollimin e ijëve te të porsalindurit

Me ndihmën e Klubit të Rotarianëve Prishtina, Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Prishtinë është pajisur me aparatin e ultrazërit për kontrollimin e ijëve të foshnjat e porsalindura.

Me këtë pajisje do të jetë më e lehtë që sa m...

08-Mar-2018 01:03

INVOS 5100C i parë në Spitalin Amerikan në Kosovë!

Teknologji e re, e para në Kosovë, në Spitalin Amerikan!

INVOS-i ofron monitorim në kohë reale të ndryshimeve të saturimit të oksigjenit rajonal (rSO2) të gjakut në tru apo në indet e tjera të trupit për monitorimin efektiv të oksigjenit tek...

29-Jan-2018 04:01

Cardiac days 2018 - Fotot nga dita e dytë

Të mërkurën dhe të enjten në Hotel Garden në Prishtinë u organizua ‘Cardiac Days 2018’, workshop’i më i madh kardiak i organizuar në Kosovë.

Me ligjërues ndërkombëtar, kjo ngjarje mblodhi mbi 100 mjekë të interesuar rreth zhvillimeve ...

29-Jan-2018 04:01

Cardiac days 2018 - Fotot nga dita e parë

Të mërkurën dhe të enjten në Hotel Garden në Prishtinë u organizua ‘Cardiac Days 2018’, workshop’i më i madh kardiak i organizuar në Kosovë.

Me ligjërues ndërkombëtar, kjo ngjarje mblodhi mbi 100 mjekë të interesuar rreth zhvillimeve ...

13-Jan-2018 16:01

Cardiac days 2018

Kurs i tipit workshop për fushën e kardiologjisë dhe kardiokirurgjisë. Nga aplikimet bazike në fushat e përmendura deri te prezantimi i inovacioneve të fundit do të kenë mundësi t’i shohin pjesëmarrësit e ngjarjes. Ligjerues do të jenë prof. Dr. Piotr Li...

11-Jan-2018 05:01

Cardio days 2018

Yess Pharma, GE Healthcare dhe Medtronic këtë muaj do të organizojnë ‘workshop’-in më të madh kardiak të organizuar ndonjëherë në Kosovë.

Profesorët më eminent shqiptar dhe ndërkombëtar për dy ditë, 24 dhe 25 janar, do të ligjërojn...

22-Dec-2017 06:12

Bashkëpunimi me IPKO për Spitalin e Prizrenit

‘Ne qëndrojmë me fëmijët’ është kjo motoja për të mbështetur sektorin e shëndetësisë nga kompania telefonike IPKO.

Kjo kompani ka nisur shpërndarjen e pajisjeve medicinale për disa reparte të pediatrisë në Kosovë, shkruan Gazeta Shn...

06-Dec-2017 05:12

Vivid S60 vjen edhe në Kosovë!

Vivid E9 dhe Vivid S60

Dy gjenerata të nivelit ekspert kardiovaskular te Dr. Drita Berisha.

Niveli më i avancuar në Kosovë për ekokardiografi.

* EchoColor Doppler i
jashtëzakonshëm
• Tissue Tracking, ...