15-Apr-2020 17:04

Ultrazëri i xhepit që po bën mrekullira.

Ultrazëri i xhepit që po bën mrekullira!

Vscan Extend është pajisja më e përdorur për diagnostifikim për momentin në botë!
Ultrazëri i xhepit, në madhësinë e një telefoni të dorës, po i ndihmon mjekët anekënd botës për të diagnostifikuar problemet e pacientëve pas infektimit me COVID-19.
Përmes kualitetit të jashtëzakonshëm të imazhit, softuerëve shtesë që mundësojnë diagnostifikim të saktë sa i përket 'Lung ultrasound' dhe problemeve tjera të organeve të brendshme që lidhen me mos-funksionimin e mirë të mushkërive.
Vscan Extend ka të adaptuar edhe matjen automatike të funksionit të zemrës.
E, më e mira: I mbron mjekët nga infeksionet dhe përhapja e COVID-19, duke qenë tërësisht i mbulueshëm me mbështjellës mbrojtës.
Më shumë: https://bit.ly/2QNDo7l