MISIONI YNË

Yess Pharma është kompani lidere në tregun e paisjeve mjekësore në Kosovë. Duke qenë distributor zyrtarë i kompanive më të mëdha botërore, Yess Pharma ofron zgjidhjet më të mira mjekësore për ju.

GE Healthcare, Medtroni dhe Covidien janë disa nga kompanitë, produktet e së cilave mund të i gjeni në kompaninë Yess Pharma në Kosovë.

Rrini të kyçur për produktet më të reja në faqën tonë.

Rrini të qetë dhe besoni teknologjisë mjekësore!

Events


SonoSkills: Kursi i ekstremiteteve të poshtme

Për më shumë informata: http://www.yesspharma.com/single-news.php?id_news=26&language=al

Lexo më shumë

22-Feb-2019

SonoSkills: Kursi i ekstremiteteve të sipërme

Për më shumë informata: http://www.yesspharma.com/single-news.php?id_news=26&language=al

Lexo më shumë

25-Jan-2019

VISUS Course Prishtina 2018

Gjithçka gati për kursin më unik për aplikimin klinik të 3D/4D'së në Obstetrikë dhe Gjinekologji. Regjistrimi i hapur deri më 1 nëntor. First come, first served.

Lexo më shumë

23-Nov-2018

Fundamentals of MSK Ultrasound

Kursi i parë për MSK me ligjërues ndërkombtarë i ndarë në dy pjesë për pjesën fundamentale, në total gjashtë ditë.

Lexo më shumë

31-Aug-2018

Cardio days 2018

Kurs i tipit workshop për fushën e kardiologjisë dhe kardiokirurgjisë. Nga aplikimet bazike në fushat e përmendura deri te prezantimi i inovacioneve të fundit do të kenë mundësi t’i shohin pjesëmarrësit e ngjarjes.

Lexo më shumë

24-Jan-2018

Voluson User Day

Për herë të parë në Kosovë, Yess Pharma në bashkëpunim me American Clinic organizuan të shtunën kursin teknik për teknikën 3D/4D në përdorimin praktik/ditor në Gjinekologji dhe Obstetrikë.

Lexo më shumë

11-Nov-2017

PARTNERËT