17-Dec-2018 11:12

Trajnimi i dytë për aplikimin e ultrazërit në MSK nga SonoSkills: Fundamentals of MSK Ultrasound

Pas suksesit të kursit të parë të aplikimit të ultrazërit në sistemin oestomuskular, SonoSkills dhe Yess Pharma sjellin sërisht në Prishtinë ekspertët e ultrazërit MSK për kursin e radhës në janar dhe shkurt.

Kursi do të mbahet në datat:
• Kursi i ekstremiteteve të sipërme - 25/01/2019 – 27/01/2019
• Kursi i ekstremiteteve të poshtme – 22/02/2019 – 24/02/2019

Çmimi në total: 1,100.00 EUR për person

Punë praktike sipas standardeve dhe protokolleve të fundit të aplikimit MSK.

Të gjithë të interesuarit mund të shkruajnë për regjistrim në arlind@yesspharma.com apo në numrin e telefonit: 045 72 72 71.

Shkaku i punës praktike dhe numrit të ultrazërave, numri i pjesëmarrësve është i limituar.