05-Sep-2018 11:09

Fotot nga dita e dytë e trajnimit: Aplikimi i ultrazërit në sistemin oestomuskular

Pamje nga dita e dytë trajnimit nga SonoSkills dhe Yess Pharma: Aplikimi i ultrazërit në sistemin oestomuskular.