25-Sep-2018 14:09

Përfundon me sukses kursi për aplikimin e ultrazërit në MSK

Kursi 6-ditor i nivelit të parë të aplikimit të ultrazërit në sistemin oestomuskular organizuar nga SonoSkills HR dhe Yess Pharma përfundoi të dielën me sukses të plotë!

Me ligjërues interaktiv dhe profesional, të gjithë pjesëmarrësit u pajisën me njohuri të mjaftueshme për të filluar aplikimin e ultrazërit në MSK në praktikat e tyre ditore.

Falënderim i veçantë për të gjithë pjesëmarrësit që sakrifikuan kohën dhe mjetet e tyre për të qenë pjesë e kursit në edukimin e tyre të vazhdueshëm profesional.

Ju mirëpresim në kursin e rradhës në Janar!