04-Apr-2019 13:04

Advanced Airway Management Workshop

Workshop dhe demonstrim individual për ju!

Yess Pharma, çdo të shtunë, fton të gjithë të interesuarit për të parë nga afër sistemin ultrasonografik Versana Essential dhe për të provuar gjithë mundësitë e tij.

Është demonstrim 'hands on' për sistemin më të ri nga GE Healthcare.

Mundësi fantastike për t'u bindur për cilësinë e Versana, para investimit tuaj! E gjitha, nën petkun e mikpritjes së ngrohtë dhe diskutimit ultrasonografik