25-Sep-2018 15:09

Kujdesi për sistemin oestomuskular në 'Poliklinikën Morina' tanimë ka një 'armë' të re.

Prof. Dr. Faton Morina dhe Dr Gentian Morina do t'iu ofrojnë shërbimet diagnostike të cilësisë më të lartë përmes ultrazërit të ri, Logiq V2.

Programe të veçanta për ekzaminime të kërdhokullave, krahut dhe gjithë sistemit oestomuskular me cilësinë më të lartë.

Kontakto në 045 72 72 71 për t'u pajisur edhe ju me teknologjinë numër një në botë, që përveç cilësisë së imazhit, trajnimit, prestigjit ofron edhe 3 vjet garancion.