15-Apr-2020 17:04

GE Healthcare dhe Ford bëhen bashk për të prodhuar ventilator.

Lajm i madh për njerëzimin në këtë kohë krize!
GE Healthcare dhe Ford Motor Company janë bërë bashkë për të rritur kapacitetin e prodhimit të ventilatorëve në këtë situatë të rëndë nga pandemia COVID-19!
Tanimë, prodhimi i ventilatorëve Carescape R860 do të jetë në kapacitete më të larta!