02-Jul-2018 13:07

Instalimi i Logiq V5 Expert

Instalimi i Logiq V5 Expert te Dr Mufail Hasani ne Ferizaj.

Ultraze kompakt me te gjitha mundesite per operim te lehte dhe vetebesim ne punen tuaj me imazhe te jashtezakonshme.