05-Sep-2018 11:09

Fotot nga dita e tretë e trajnimit: Aplikimi i ultrazërit në sistemin oestomuskular

Dita e tretë dhe përmbyllëse e pjesës së parë të trajnimit për aplikimin e ultrazërit në sistemin oestomuskular nga SonoSkills dhe Yess Pharma. Shihemi pas tre javësh me pjesën e dytë!