05-Sep-2018 10:09

Fotot nga dita e parë e trajnimit: Aplikimi i ultrazërit në sistemin oestomuskular

Dita e parë e trajnimit nga SonoSkills dhe Yess Pharma: Aplikimi i ultrazërit në sistemin oestomuskular.

Kurs interaktiv me demonstrime dhe 'hands on' në pajsije.