Ultraz i automatizuar i gjirit - ABUS

Ultraz i automatizuar i gjirit - ABUS

Mamografia mund të mos zbulojë 1 në 3 kancere të gjirit në gjinj të sheshtë
Mbi 40 % të femrave kanë gjinj të sheshtë
Kur vetëm mamografia nuk mjafton, Invenia ABUS ju vjen në ndihmë.
Pak e kushtueshme, jo-invazive, e saktë dhe jo-rrezatuese.

Tissue Equalization Algorithm
Nipple Shadow Compensation
Breast Border Detection
Chest Wall Detection

Për më shumë info

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo