LOGIQ S7 with XDCLEAR

LOGIQ S7 with XDCLEAR

Seria e pare e familjes LOGIQ S7 XDclear me nje aplikim te gjere sondash dhe teknologjinë e platformës për të optimizuar cilësinë e imazhit në pothuajse të gjitha llojet e trupit -
me shpejtësi dhe qëndrueshmëri.

• S-Agile architecture
• Expanded range of probes
• Image optimization tools
• High-Res 23’’ widescreen display
• Fetal assessment tools
• Contrast Enhanced Imaging (CEUS)
• GE Raw Data
• Automated Measurement and Optimization Tools
• Compare Assistant
• Auto TGC
• B-Flow
• 3D/4D
• Touch screen

Për më shumë info

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo