Giraffe Warmer

Giraffe Warmer

Ngrohësi Giraffe ofron një ambient të ngrohtë, të rehatshëm dhe zhvillimor për foshnjën.

Nxehtësinë e drejton direkt te foshnja, e jo te kujdestari. I thjeshtë dhe i lehtë për përdorim dhe ofron qasje të shpejtë në terapinë e reanimacionit.

Teknologjitë:
• Care for sick newborns immediately
• Monitor your patients with integrated, full-color displays
• Thermal and weight data trending helps facilitate clinical decision-making
• The patented Baby Susan* rotating mattress
• Layered, pressure-diffusing mattress
• Silence alarms without touching anything
• Adjust the lighting
• Large, drop down, removable doors and centralized control screen placement
• Elevating base offers a broad
• Integrated scale

Për më shumë info

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo