V SCAN

V SCAN

Vscan,™ mjet gjepi vizualizues, teknologji e ultrazërit e cila definon dhe mundëson një ekzaminim te shpejtë dhe jo invaziv të pacientit.
Vscan prëdoret nga profile të ndryshme përfshirë kardiologët, mjekët familjar, OB/GYN, mjekët emergjentë të kujdesit primarë dhe intensivistët.

• Ultrazë i xhepit – Stetoskopi modern
• Display unit: 135 x 73 x 28 mm
• Probe: 120 x 33 x 26 mm
• Dy opsione: Me një sondë (sektor) dhe me dy sonda (sektor dhe lineare)
• Display: 3.5 inches, 240 x 320 pixels resolution
• Komplet 'touch screen
• Për të gjitha aplikimet emergjente
• Color
• Transferim imazhi
• Wireless
• Bateri të integruar

Për më shumë info
Broshura

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo