VENUE

VENUE

Ultrazë për momente kritike, i dizajnuar për aplikime të ndryshme, sistemi point-of-care i cili gjithashtu përshtatet t'i menaxhoni pacientët në shok.
Shërben për departamentin e emergjences, intenzives, aneziologjisë, internistikës, kirurgjisë, pediatrisë etj.

• Probe connectors cover (3 probes)
• 19” monitor levizes
• Me Pinpoint GT technology – Për procedura invazive,
përcjellja e gjilpërës dy herë më e saktë
• Ekran 'touch screen' – Shpejtë dhe efikas
• Kualitet sublim i imazhit
• Startim i shpejtë, portabël, wireless dhe me bateri të
integruar
• Suporton lloje të ndryshme sondash për procedura emergjente
• 'Preset'-in e veçantë për Oftalmologji
• Automatic Tissue Optimization
• CrossXBeam

Për më shumë info
Broshura

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo