Adapta™ Pacemaker

Adapta™ Pacemaker

Pacemaker Adapta ofron pacing ventrikulare të menaxhuar, terapi atrial, kapje ventrikulare dhe telemetri i largët kardiak.

Për më shumë info

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo