GIA™ 50 PREMIUM REUSABLE STAPLER AND RELOADS

GIA™ 50 PREMIUM REUSABLE STAPLER AND RELOADS


GIA ™ 50 stapler reusable premium vendos dy rreshta të dyfishtë me prodhime çelik inox dhe njëkohësisht ndan indin mes dy rreshtave të dyfishtë.

Nga dy reloads në dispozicion, 030472L nuk përmban asnjë thikë dhe nuk ndahet midis katër rreshtave të prodhimeve.

Për më shumë info

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo