Valleylab FT10 Energy Platform

Valleylab FT10 Energy Platform

Me pothuajse 50 vjet besim për pajisjet elektrokirurgjike, platforma Valleylab është platforma më e plotë e instrumenteve elektrokirurgjike, pajisjeve të avancuara të energjis monopolare, bipolare dhe vessel sealing LigaSure ™.

Duke vazhduar historinë tonë të inovacionit, platforma e energjisë Valleylab ™ FT10 është gjenerata e ardhshme e gjeneratorit FORCETRIAD që mund të përdoret në të gjitha fushat e kirurgjisë së përgjithshme përfshirë gjinekologjinë , colorectal, bariatric ,urologi dhe ORL.

FT10 është sistem elektrokirurgjik i plotë në të cilën përfshihet prerja dhe koagulimi (energjin monopolare), bipolare dhe energja e avancuar vessel sealing në një gjeneratorë.

Teknologjia LigaSure ™ është përmirësuar me: • deri në 50% herë më e shpejtë
• Temperatura më e ulëta në nofullat e instrumentit
Performanca elektrosurgjike është më e saktë:
• Auto bipolar ka kohë më të shpejtë të aktivizimit
• Performanca monopolare është përmirësuar
• TissueFect ™ ndjeshmëria e avansuar
• Teknologjia: 434,000 herë / sek
• Modaliteti i butë i koagulimit(soft koag)
• Modaliteti i avancuar automatik-bipolar
• Modaliteti unik Valleylab ™ për dissection dhe hemostasis të përmirësuar
• Ekran me prekje dhe i thjeshtë në përdorim
• Teknologjia adaptive REM ™
• Përditësimi i softuerit (VLEX) nëpërmjet lidhjes ethernet

Për më shumë info

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo