Discovery IGS 730

Discovery IGS 730

Discovery IGS 730 është sistem angiografik i cili ka imazh me kualitet jashtëzakonisht të lartë dhe liri të plotë në punë për dhomat e operimit.

• Movable gantry puts clinicians in control.
• One-touch back-in and back-out means fully flexible procedures.
• Teams work better with nothing in their way.
• Customized parking provides the maximum freedom.
• Optimal detector size adds clinical versatility
• Easily accommodate large patients and facilitate imaging
• Achieve lower dose by design

Për më shumë info

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo