Seria Carestation 600

Seria Carestation 600

Seria Carestation 600 paraqet një platformë të besueshme të anestezionit me vegla të mençura që bëjnë thjeshtimin e punës ditore dhe menaxhimin e ngjarjeve të pa-zakonshme.


Seria Carestation 600 është një platformë e shpejtë, e mençur dhe e shpejtë që ofron:

• Intuitive Navigation
• Unified User Interface
• APL and switch
• Interactive System Check
• Breathing circuit cassette
• Easy alarm management
• Intelligent lighting controls
• Clear active case notifications
• ACGO protective mechanism
• Pause Gas flow
• Scavenging alert
• Flexible patient monitor mountings
• Variety of customizable supports
• Workspace optimization
• Convenient mobility
• ecoFLOW technology
• Lung Protection
• Advanced ventilation –neonate to adult

Seria Carestation 600 është fituese e çmimit:
2016 iF DESIGN AWARD WINNER – PRODUCT DESIGN

Për më shumë info

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo