V SCAN EXTEND

V SCAN EXTEND

Shpejtësi në momente kritike.
Zgjedhja juaj per ultrazë portabël kudo dhe kurdo, përshpejton rrjedhën e punës, mundëson vlerësime të shpejta që të mirren vendimet adekuate për trajtim.

• Ultrazë i xhepit – Stetoskopi modern
• Enhanced touch screen userinterface
• Wireless image export
• Dy opsione: Me një sondë (sektor) dhe me dy sonda (sektor dhe lineare)
• Komplet 'touch screen' (VScan Extend)
• Për të gjitha aplikimet emergjente
• Color
• Transferim imazhi
• Wireless
• Bateri të integruar

Për më shumë info

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo