LOGIQ e

LOGIQ e

Shumëanshmëria e LOGIQ e, profili kompakt, mjetet precize dhe platforme e lehtë për përdorim, e bëjnë atë shumë të përshtatshëm për point-of-care, ekzaminimet muskoskeletale, reumatologjike, intervenime, anestezion dhe trajtimi i dhimbjes, emergjence dhe kujdesi kritik

• Portable Chioce
• Të gjitha llojet e ekzaminimeve
• SRI-HD
• CrossXBeam
• Virtual Convex
• Raw Data
• CHI
• Needle Recognition SW
• Stress Echo
• Panoramic Imaging
• Patient Follow-up Tool with fusion
• TVI/TVD
• Vscan

Për më shumë info
Broshura

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo