Logiq E10

Logiq E10


Çdo ditë, ju keni mundësinë të bëni një ndryshim të vërtetë në jetën e pacientëve tuaj. Ne duam të ju fuqizojmë që të bëni pikërisht këtë me LOGIQ E10 - duke mbështetur ekspertizën tuaj dhe duke ju ndihmuar për të ngritur praktikën tuaj në nivelin e ardhshëm.

Për më shumë info
Broshura

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo