LOGIQ V2

LOGIQ V2

Sistemi i gjithanshem Logiq V2 përkrah një aplikim të gjërë të ekzaminimeve abdominale, obstetrike, pjese te vogla (small parts), vaskulare, kardiake, pediatrike dhe transkraniale.

• Portabël
• Advanced imaging modes like color,
• pulse wave and power Doppler imaging (PDI)
• Scan Coach
• MLA4 technology
• Real Time Speckle Reduction Imaging
• CrossXBeam™
• Coded Harmonic Imaging
• Logiq View
• SonoBiometry
• AutoIMT
• Ergonomics console
• Virtual Convex

Për më shumë info
Broshura

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo