LOGIQ F8

LOGIQ F8

LOGIQTM F8 është sistem imazhimi me shumë qëllime të ultrazërit, i dizajnuar për aplikime abdominale, obstetrike, gjinekologjike, pjesë të vogla, muskuloskeletale, vaskulare / periferike vaskulare, urologjike, pediatrike, transkranore dhe kardiake.
Një hap para për produktivitetin e përmirësuar që ju lejon të përqendroheni te pacientët.

• 19” high-resolution LED
• Strain Elastography
• AutoEF
• Bi-plane
• 3D/4D
• AO (Automatic Optimization)
• CrossXBeamTM*
• SRI-HD (High Definition Speckle Reduction Imaging)
• B-Steer
• SonoBiometry
• Harmonic Imaging
• Virtual Convex
• ScanCoach
• MyTrainer
• Touch screen

Për më shumë info
Broshura

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo