DST SERIES™ EEA™ STAPLERS

DST SERIES™ EEA™ STAPLERS


Staplers DST Series ™ EEA ™ mishërojnë angazhimin e Covidien për inovacionin dhe bashkëpunimin me komunitetin kirurgjik. Gjenerata e gjashtë e staplers rrethore përfshin tre dekada përvojë dhe kontribut nga kirurgët bariatric, colorectal, dhe të përgjithshme në të gjithë botën.

Përfshirja e teknologjisë së shkrirjes direkte të drejtimit (DST), prodhimeve 3.5mm dhe një mori karakteristikash të tjera unike, stapler DST Series ™ EEA ™ siguron performancë klinike të pashembullt, lehtësinë e përdorimit dhe shkathtësinë.

Për më shumë info

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo