LOGIQ F6

LOGIQ F6

Mund të mbështeteni në LOGIQ F6 për kualitetin e imazhit, produktivitet dhe të gjitha kërkesat nga një ultrazë në aplikimet e ekzaminimeve abdominale, vaskulare, kardiake, muskuloskeletale, gjinekologjike, obstetrike, pediatrike, dhe small parts.

Logiq F6
• 17” high-resolution LED
• Strain Elastography
• Bi-plane
• 3D/4D
• AO (Automatic Optimization)
• CrossXBeamTM*
• SRI-HD (High Definition Speckle Reduction Imaging)
• B-Steer
• Harmonic Imaging
• SonoBiometry
• Virtual Convex
• ScanCoach
• MyTrainer
• Touch screen

Për më shumë info
Broshura

info@yesspharma.com

+383 (0)44 99 99 00, +383 (0)45 72 72 71

Ferid Curri str., no. 35, Arbëri, 10000 Prishtinë, Kosovo